Marketplace d’Educació 360: coneix 12 experiències 360 inspiradores

08 Juny 2022

A la jornada anual #Primavera360: l’impuls transformador de l’Educació a temps complet celebrada el passat 12 de maig, vam tenir l’oportunitat de conèixer una dotzena d’iniciatives que s’estan desenvolupat a diferents territoris sota el co-lideratge de diversos agents.

Aquestes experiències ens van aportar algunes claus sobre com transformar l’escola en un ecosistema educatiu, com elaborar un oferta municipal i gratuïta d’activitats extraescolars, com generar espais d’experimentació per a l’alumnat des d’un centre cultural o com treballar l’educació emocional des del centre educatiu amb aliança amb els agents del territori, entre altres.

Una petita mostra dels molts projectes que s’estan implementant arreu del país per oferir més i millors oportunitats d’aprenentatge des d’una perspectiva equitativa i comunitària.

Si no vas poder seguir en directe la #Primavera360, en aquests vídeos pots conèixer algunes d’aquestes experiències que des de cada territori impulsen les oportunitats educatives: