Vols unir-te al Passaport Edunauta per impulsar aprenentatges fora escola i l’equitat al teu municipi?

05 Octubre 2021

L’Aliança Educació 360 engega la segona edició del Passaport Edunauta per aquest curs 21/22. Volem seguir sumant nous territoris que vulguin ampliar oportunitats educatives fora de l’escola i posar l’equitat al centre de la seva política educativa. Vols saber-ne més? T’animem a participar en les sessions informatives.

Inscriu-t’hi!

El Passaport Edunauta és una eina que permet als municipis connectar i potenciar la seva oferta educativa fora de l’escola per tal de garantir que tots els infants tinguin l’oportunitat d’aprendre més enllà de classe, posant èmfasi en l’accés de nens i nenes en situació de vulnerabilitat. El Passaport és una eina que convida a explorar, descobrir nous interessos i aprendre a través del joc emprant un recurs atractiu, flexible i adaptable a cada realitat municipal.

Durant el curs 20/21 més 100 escoles han repartit el Passaport a gairebé 7.000 alumnes que han pogut viatjar a un centenar de destinacions edunautes, com biblioteques, museus,
centres cívics, centres socioeducatius i equipaments esportius, on han gaudit d’una oferta de més de 300 activitats per a descobrir i aprendre. Si vols saber més sobre què hem après aquest any, pots llegir aquest article.

Per aquest nou curs, busquem municipis, consells comarcals, entitats comunitàries, centres educatius i/o altres organitzacions educatives territorials que tinguin ganes de sumar-se a un projecte d’educació 360. Desplegar el Passaport Edunauta us ajudarà a generar més i millors oportunitats educatives fora escola, connectar i enfortir el paper dels agents educatius del territori i promoure l’equitat d’accés perquè cap infant quedi enrere.

Formar part de la comunitat del Passaport Edunauta us permetrà desplegar una eina pionera amb un acompanyament i suport expert que us orientarà en la implementació adequant-la a
les vostres necessitats. Podreu participar i aprendre dels espais de trobada amb altres territoris, accedir a continguts diversos i de qualitat que contribuiran a aportar valor i solucions per al vostre municipi.

Per saber-ne més, us convidem a participar en les sessions informatives que realitzarem els propers dies per a explicar-vos amb més detall:

  • Què és el Passaport Edunauta?
  • Com es treballa i els resultats que aporta al territori
  • Conèixer Testimoni d’ajuntaments que hi estan participant
  • Com podeu esdevenir territori edunauta
  • Saber més sobre les vies de finançament disponibles com el Pla de Millora d’Oportunitats educatives (PMOE) o els plans educatius d’entorn (PEE).

T’hi esperem els propers dies:

  • Dijous 21 d’octubre de 10:00 h a 11:30 h
  • Dimarts 26 octubre 15:30 h a 17:00 h
  • Dijous 28 octubre de 10:00 h a 11:30 h
  • Dijous 4 de novembre 10:00 h a 11:30 h

Us podeu inscriure a les sessions en aquest enllaç.

Necessiteu més informació sobre el projecte? Aquí la trobareu:

Si voleu saber-ne més, teniu dubtes… estem a la vostra disposició a hola@passaportedunauta.cat