L’escola Jaume Miret de Soses elabora el seu projecte educatiu amb famílies i entitats de l’entorn

30 Octubre 2019

  • El centre educatiu organitza una jornada de treball, el proper 30 d’octubre, amb la comunitat per elaborar conjuntament el projecte educatiu
  • Durant la jornada es farà la presentació del vídeo Com convertir els recursos de la comunitat en oportunitats educatives? que explica l’experiència de l’escola entorn el jaciment íber de Gebut

L’escola Jaume Miret de Soses celebra aquesta jornada amb la comunitat, en el marc de la tasca que ha realitzat els darrers cursos entorn el jaciment íber de Gebut, dins el municipi de Soses. El projecte Fem escola. Descobrim Gebut va rebre, a finals del curs passat, el primer premi de la crida Centres Educatius 360 per les seves propostes de connexió i treball amb l’entorn. També es va valorar la implicació de les famílies i les entitats, participants d’un projecte educatiu compartit que potencia les oportunitats d’aprenentatge de l’alumnat i crea xarxa comunitària.

Ara, el centre educatiu ha decidit anar més enllà pel que fa al seu treball amb la comunitat i ha organitzat una trobada que ha de servir per començar a elaborar un projecte educatiu de forma conjunta amb les entitats i les famílies de Soses.

Segons la directora de l’escola, Mercè Roca, “el premi ens ha ajudat a treballar a través del nostre patrimoni, a  redefinir els nostres reptes i ens ha dotat d’eines i estratègies per continuar construint el que creiem que ha de ser el nostre projecte educatiu: un projecte compartit per tota la comunitat, que millori la qualitat pedagògica i potenciï l’aprenentatge de l’alumnat, tant dins com fora del centre, promovent itineraris d’aprenentatge personalitzat”.

La jornada que tindrà lloc el proper 30 d’octubre, de 15 a 17 hores, servirà també per a presentar el vídeo Com convertir els recursos de la comunitat en oportunitats educatives? que explica l’experiència de l’escola entorn el jaciment íber de Gebut. El tràiler del vídeo ja es pot veure.

A la jornada, hi assistirà Sandra Marco, alcaldessa de Soses, Fathia Benhammoud, directora de l’Aliança Educació 360, i Mercè Roca, directora de l’escola Jaume Miret, entre d’altres representants institucionals.