Intens inici d’any amb 35 noves adhesions a l’Aliança

15 Febrer 2019

noves_adhesions_educacio360
noves_adhesions_educacio360

Prop de 150 ajuntaments i organitzacions d’arreu de Catalunya formen ja part de l’Aliança Educació 360. Les primeres setmanes d’aquest any han estat especialment intenses, fent créixer les adhesions i el suport al projecte.

Nous ajuntaments i entitats

D’entre els municipis que han aprovat en ple o junta de govern la seva participació a l’Aliança, durant els dos primers mesos del 2019, hi ha Badalona, Martorell, Mataró, Montgat i Sant Feliu de Llobregat i diversos municipis del Lluçanès i el Moianès, com Perafita, Oristà, Moià, Sant Quirze Safaja o Santa Maria d’Oló. De les comarques gironines, s’hi ha adherit Cassà de la Selva, Sant Julià de Ramis i Sils i l’Ajuntament de Reus ha aprovat també la seva adhesió a l’Aliança.

Pel que fa a les entitats, en les darreres setmanes, s’hi ha afegit, entre d’altres, Eduxarxa i la Fundació Verge Blanca de les Terres de Lleida.

Compromisos

Amb la seva adhesió, els nous ens locals i entitats assumeixen el Manifest de l’Aliança i el Document de compromisos alhora que es comprometen a promoure projectes d’Educació 360 al seu municipi. Des de l’Aliança, se’ls ofereix la possibilitat de contactar i conèixer, sobre el terreny, d’altres experiències i se’ls dona accés a la informació i recursos de l’Aliança.

Qui en forma part?

Ajuntaments, ens locals, xarxes de centres educatius, mestres i professionals, moviments de lleure, xarxes d’infància i del tercer sector, xarxes d’entitats esportives, musicals, grups i centres de recerca, entitats i centres educatius.

La transversalitat de les temàtiques que treballen permetrà desenvolupar experiències en àmbits molt diversos. A més, la seva implicació és fonamental, ja que són una peça clau, tant pel coneixement del territori, com pel seu treball a la comunitat.

Si estàs interessat en formar part de l’Aliança…

Tothom hi està convidat, si vols conèixer l’Aliança i saber com pots incorporar l’Educació 360 al teu municipi, informa-te’n aquí. També pots sumar-t’hi ja.