En marxa la Xarxa Territorial de les Terres de Lleida!

10 Febrer 2019

Xarxa_Lleida_Educacio360
Xarxa_Lleida_Educacio360

Les entitats que impulsen l’Educació 360 a les Terres de Lleida han començat a treballar ja, com a Xarxa Territorial. Aquest és un pas important, ja que el grup impulsor està representat per entitats i moviments d’àmbits molts diversos i, per tant, promourà l’Educació 360 tenint en compte els accents dels diferents agents educatius del territori.

Es tracta de la segona Xarxa Territorial que impulsa l’Educació 360 a Catalunya, després que l’any passat es constituís la de les Comarques Gironines.

Actualment, formen part del grup coordinador, el Moviment d’Innovació Educativa del Segrià (MIE), el Grup d’Ensenyants d’Urgell-Segarra (GEUS), el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, l’Associació ASPID, la Fundació Verge Blanca, el Museu de Lleida i el centre de formació Ceina (Mollerussa).

Pla d’actuació 2019

La Xarxa de les Terres de Lleida està treballant ja en el pla d’actuació d’aquest any. D’entre les seves prioritats, hi ha la de posar en valor, reforçar i promocionar experiències d’Educació 360 a tot el territori. Un altre dels objectius és el de promoure processos territorials, a ciutats, barris i pobles per aconseguir noves adhesions i nous compromisos per desenvolupar projectes en clau 360. En aquest sentit, és clau ampliar l’Aliança amb nous agents educatius que treballen al territori. També ho és posar en valor i connectar la feina que ja s’està fent, des de fa anys, amb iniciatives com els plans  educatius d’entorn.

Jornada Iniciem l’Educació 360 a les Terres de Lleida

La posada en marxa de la Xarxa Territorial es produeix després de la celebració, el passat mes de desembre, de la jornada Iniciem l’Educació 360 a les Terres de Lleida, que va comptar amb prop de 100 assistents d’àmbits molt diversos.

    • Si estàs interessat en conèixer més sobre la Xarxa Territorial de les Terres de Lleida, pots fer-ho a: lleida@educacio360.cat