V JORNADA DE MUNICIPIS DE LES COMARQUES GIRONINES

16 Gener 2023

El proper divendres dia 20 de gener tindrà lloc la 5a Jornada de Municipis de la Xarxa d’Educació 360 de les comarques gironines, que se celebra cada any i s’ha consolidat com un espai comú d’intercanvi i d’elaboració d' orientacions compartides.

Enguany la Jornada girarà a l’entorn del lema “treballem els reptes municipals de l’Educació 360” a partir dels reptes que han anat apuntant els diversos municipis l’hora d’implementar els seus Plans estratègics municipals d’Educació 360. 

Els reptes prioritaris que abordarem són: com ens coordinem els diferents agents d’un mateix territori? Com acostem les oportunitats educatives del municipi als i les joves? Com podem fomentar l’equitat més enllà de la gratuïtat? I els treballarem a partir de taules tècniques.

La jornada s’ha organitzat de forma col·laborativa amb un bon equip de tècniques municipals de les comarques gironines amb l’objectiu que els agents municipals sigueu els protagonistes.

També presentarem l’agenda de política municipal Municipis 360, municipis d’oportunitats, el document que recull les mesures d’Educació a temps complet i comptarem amb la participació del nou director de l’Aliança Enric Aragonés. 

Des de la Xarxa Educació 360 en col·laboració amb tècniques dels municipis de comarques gironines t’animem  a participar la  jornada anual de municipis de comarques gironines que tindrà lloc al municipi de Vilablareix (Gironès) el proper 20 de gener de 10h a 13.30h. Tots els municipis hi esteu convidats! Volem conèixer experiències enriquidores d’arreu de les nostres comarques!

Programa

INSCRIU-T’HI