Seguim construint l’educació a Palafrugell

21 Octubre 2020

L’accés a les activitats extraescolars per a tothom, la implicació de tots els agents educatius i el treball en xarxa van ser els aspectes que els agents educatius de Palafrugell van situar com a prioritaris, ara fa un any, en la primera Jornada de l’Educació 360.

Fruit de les prioritats acordades entre famílies, escoles, entitats i govern local, el municipi compta ja amb un cercador d’activitats extraescolars. Aquesta eina recull les propostes educatives d’entitats, equipaments municipals i de tots els agents educatius del municipi. L’objectiu: facilitar l’accés de les famílies a les extraescolars, en àmbits com l’artístic, esportiu, lleure, reforç escolar… També s’ha avançat en la creació de la Comissió de la Guia de Recursos Educatius +16. El treball conjunt realitzat, durant els darrers mesos, ha conduit a la comunitat educativa a organitzar una nova trobada per decidir les pròximes passes a seguir.

“Seguim construint l’educació a Palafrugell”

Així doncs, un any després de la I Jornada d’Educació 360 i del treball col·laboratiu realitzat, durant aquest temps, Palafrugell celebra la II Jornada, amb l’objectiu de fixar nous reptes i objectius de futur.

Aquesta Jornada serà una oportunitat x inspirar-se, compartir èxits i construir un model educatiu municipal que millori l’equitat educativa des d’una perspectiva comunitària. Més informació sobre el programa i inscripcions a: http://educaciopalafrugell.cat/noticies/445-jornada-d-educacio-360