Presenta el teu projecte a la Jornada Anual 2024!

10 Juliol 2024

L’Aliança Educació 360 obre una convocatòria per a projectes innovadors que ampliïn les oportunitats educatives per a infants i joves fora de l’horari lectiu. Sota el lema “Educació 360: Una Aposta Socioeducativa”, aquesta sisena edició de la Jornada Anual busca mostrar i connectar projectes que promoguin una educació inclusiva i equitativa, abordant les desigualtats educatives. Es volen fomentar projectes que aportin una mirada socioeducativa, integrant diferents agents i espais per crear un ecosistema educatiu més ric i divers.

Descarrega’t les bases

Omple el formulari

Conceptes clau de la convocatòria 

 • Educació a temps complet
 • Socioeducatiu
 • Equitat
 • Qualitat
 • Connexió
 • Inclusió
 • Infància
 • Joventut

Requisits de participació

Els projectes han de tenir com a objectiu garantir o ampliar les oportunitats educatives per a infants i joves fora de l’horari lectiu o durant els mesos d’estiu, aplicant una perspectiva socioeducativa. Es valoraran especialment la innovació, la sostenibilitat, l’impacte i la capacitat connectora dels projectes.

La convocatòria consta de tres categories de participació:

 1. Projectes impulsats per ens locals: inclou projectes d’ajuntaments, consells comarcals i altres entitats governamentals locals.
 2. Projectes impulsats per centres educatius: inclou iniciatives d’escoles, instituts i centres de formació professional.
 3. Projectes impulsats per entitats o organitzacions sense ànim de lucre: inclou projectes d’associacions, fundacions i altres organitzacions sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit educatiu, social, cultural o esportiu.

Formulari i dates límit

La rebuda de projectes estarà oberta fins al 22 de setembre de 2024 a les 23:59 h. Els projectes s’han de presentar emplenant aquest formulari en línia abans d’aquesta data.

Els projectes seleccionats es presentaran durant la Jornada Anual d’Educació 360 que se celebrarà el 14 de novembre de 2024 al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona.

Aquesta convocatòria representa una oportunitat única per a les entitats educatives, socials i culturals de tot el territori per presentar els seus projectes innovadors i formar part d’un moviment que busca avançar cap a l’educació a temps complet. La Jornada Anual d’Educació 360 és un esdeveniment destacat que ofereix una plataforma per compartir experiències, conèixer altres iniciatives i establir connexions que enriqueixin el teixit educatiu del país.

No deixeu escapar aquesta oportunitat de donar a conèixer el vostre projecte i contribuir a una educació més equitativa, inclusiva i connectada. Presenta el teu projecte abans del 22 de setembre i forma part del canvi cap a una Educació 360!