Neix la Xarxa Territorial de les Terres de l’Ebre. Vols formar-ne part?

09 Juny 2019

Terres_Ebre_Xarxa_Territorial
Terres_Ebre_Xarxa_Territorial

Una vintena d’institucions de les comarques de l’Ebre ha constituït la Xarxa Territorial d’Educació 360 en aquest territori. Després de la jornada que es va organitzar, el passat 4 de maig a Tortosa, amb el nom Impulsem l’Educació 360 a les Terres de l’Ebre, s’ha decidit crear aquesta nova xarxa territorial, oberta a tothom que s’hi vulgui sumar.

Entitats, centres educatius i ajuntaments

La xarxa neix gràcies a l’impuls d’agents educatius diversos com entitats, centres educatius i ajuntaments. El grup coordinador, precisament, ha valorat de forma molt positiva aquesta diversitat que també es va visibilitzar a la jornada del passat mes de maig, en la que van participar prop d’un centenar de mestres, professors, educadors, famílies i tècnics i representants d’ajuntaments,. D’entre els objectius que, de moment, s’han plantejat hi ha els d’aprofundir en reptes com la intensificació de la connexió entre agents i fomentar la participació de més administracions i ajuntaments.

La propera trobada del grup coordinador de la Xarxa Territorial de les Terres de l’Ebre servirà per a definir els seus objectius, reptes i el pla de treball.

Hi vols formar part?

Del grup coordinador, en formen part entitats com Atzavara Arrels, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials, la Fundació Gentis, el Grup d’Esplai Blanquerna i Tatakua Cooperativa. D’entre els centres educatius, hi ha l’Escola Consol Ferré d’Amposta, l’Escola Joan Baptista Serra d’Alcanar, l’Institut Escola Daniel Mangrané de Tortosa, l’Institut Montsià d’Amposta i l’AMPA de l’Escola Mestre Agustí Barberà d’Amposta. El grup impulsor compta també amb la participació dels MRP de les Terres de l’Ebre i dels ajuntaments de Tortosa i d’Amposta.

Si treballes en l’àmbit de l’educació a les Terres de l’Ebre i vols formar part de la Xarxa Territorial de l’Educació 360 pots posar-te en contacte amb nosaltres.

A més, l’Escola Enric Grau Fontseré de Flix participa actualment a la crida de Centres Educatius 360.