La proposta reforça el Pla Educatiu Entorn

La proposta d’“EDUCACIÓ360. Educació a temps complet” intensifica la connexió entre les activitats escolars i les oportunitats educatives del municipi a través de col·laboracions dels diferents agents educatius de la ciutat.

L’Ajuntament obre biblioteques escolars, realitzant-hi activitats de foment de la lectura, desenvolupa activitats de lleure educatiu en el marc dels patis oberts, promou l’obertura d’espais d’estudi assistit, centrats en l’adquisició de competències bàsiques i facilita la programació d’activitats culturals connectades amb els projectes educatius dels centres en relació al patrimoni històric i cultural de la ciutat.

L’Ajuntament de Manresa es proposa aprofitar les aportacions del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat per donar una perspectiva 360 a les polítiques educatives locals.

“L’estudi assistit que fem amb el Puntal i el CAE a deu centres educatius reforça els aprenentatges de l’escola, els hàbits i el vessant emocional”

Justi Zapata i Rosa Barrull
Tècniques de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Manresa

“El pati de l’escola esdevé una plaça gran del barri on jugar, gaudir i compartir amb els amics en un espai sense cotxes.”

Manel Justicia Rivasés
Coordinador dels serveis educatius i de lleure de la Fundació la Xarranca