Impuls de la proposta en un municipi de 3.500 persones

Ajuntament, AMPA i equips docents de les escoles han activat una proposta d’“EDUCACIÓ360. Educació a temps complet” per a totes les edats. Un espai educatiu a l’escola bressol oberta a les famílies del municipi; activitats extraescolars de música, de tennis per a infants i de robòtica i una aula-taller pels joves. La Comissió d’“EDUCACIÓ360. Educació a temps complet” del Consell Escolar Municipal en fa el seguiment.

El repte que l’Ajuntament es proposa és atreure els joves de la ciutat a les noves oportunitats educatives, vincular les famílies en la detecció i implementació d’accions i connectar els aprenentatges fora de l’aula amb els projectes dels centres educatius.

El projecte desenvolupat a Castellbell i el Vilar permet aprendre de l’experiència d’un municipi de pocs milers d’habitants amb la voluntat de fer de l’educació una aposta estratègica pel desenvolupament de la vila i els seus ciutadans.

“Som un “petit gran” poble i els nois i noies de Castellbell i el Vilar es mereixen tenir les mateixes oportunitats que a d’altres pobles i ciutats més grans”

Cristina Carmona – Tècnica d’Educació i Montserrat Badia – Alcaldessa de Castellbell i el Vilar