Jornada Anual d’Educació 360 a les Terres de l’Ebre. Inscriu-t’hi!

20 Setembre 2021

La qualitat de les experiències educatives amb visió 360
  • A la jornada analitzarem quins són els criteris i les estratègies clau per incrementar l’impacte i la qualitat dels nostres projectes.
  • La Jornada Anual d’Educació 360 a les Terres de l’Ebre se celebrarà dissabte 23 d’octubre a Amposta.
  • A través d’un taller participatiu farem una primera reflexió sobre la qualitat de les nostres pràctiques.
  • I tindrem l’oportunitat de conèixer diverses experiències 360 que s’estan desenvolupant al territori.

La Xarxa de Terres de l’Ebre organitza la seva 3a jornada anual d’Educació 360 al territori. Després de més d’un any sense poder fer actes presencials, ens retrobarem a Amposta en el marc d’una jornada on reflexionarem conjuntament amb els centres, els ajuntaments i les entitats sobre la qualitat de les oportunitats educatives que oferim, des d’una visió 360.

Serà el dissabte 23 d’octubre a l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina.

Inscriu-t’hi!

Perquè sabem que les activitats fora escola, si són de qualitat, beneficien el desenvolupament de competències, el rendiment educatiu i redueixen possibles riscos. I que, a més, aquests beneficis augmenten si tots els infants i adolescents poden participar-hi, si els aprenentatges connecten amb l’escola i són personalitzats.

També tindrem l’oportunitat de conèixer i compartir projectes i pràctiques 360 que s’estan desenvolupant a les Terres de l’Ebre. Entre elles l’experiència pilot de la implementació del Passaport Edunauta a Amposta, una eina educativa que reconeix i amplia les oportunitats d’aprenentatge del municipi i promou la creació d’ecosistemes educatius locals.

Quines estratègies podem incorporar per millorar els nostres projectes? Què entenem per qualitat des de la perspectiva d’Educació 360? Quins són els criteris i indicadors clau? Com podem incrementar l’impacte de les nostres activitats? Si vols debatre sobre aquestes i altres qüestions t’esperem a la Jornada Anual de les Terres de l’Ebre.

Inscriu-t’hi!