Iniciem l’Educació 360 a les Terres de Lleida. Tothom hi és convidat!

01 Desembre 2018

Ja et pots inscriure a la jornada Iniciem l’Educació 360 a les Terres de Lleida que celebrarem el proper 1 de desembre al Museu de Lleida (Carrer del Sant Crist, 1. Lleida). Si formes part d’un centre educatiu, entitat, equipament o ajuntament d’un municipi lleidatà, et convidem a participar d’aquesta trobada on parlarem sobre l’Educació 360 i el valor afegit que aporta a la tasca educativa.

La jornada oferirà una primera reflexió entorn com l’Educació 360 aposta per la connexió dels aprenentatges, temps, espais i agents educatius que ja treballen amb infants i joves, de dins i fora l’horari lectiu. L’objectiu és que el municipi esdevingui un ecosistema educatiu, en el qual s’ofereixin  més i millors oportunitats d’aprenentatge per a tothom, tant dins com fora de l’escola.

Experiències inspiradores de Catalunya i del món

L’Educació 360 és una nova forma de concebre l’educació amb un llarg recorregut a diferents països del món i entorns culturals. Coneixerem experiències internacionals que s’estan duent a terme amb èxit.

I també escoltarem, de primera mà, projectes en clau d’Educació 360 que s’estan desplegant a  diversos punts de Catalunya, com el de Lluçanès Territori Educador, el que desenvolupa +Educació Sant Andreu, en aquest barri barceloní, i el procés de creació de la Xarxa Territorial de les Comarques Gironines.

Realitats i reptes de l’Educació 360 a les Terres de Lleida

La Jornada comptarà amb un bloc destinat a treballar en grup, en què a través de tres tallers simultanis, s’identificaran experiències que ja estan en marxa a les Terres de Lleida i es debatrà sobre els reptes i necessitats que es poden afrontar, en clau d’Educació 360.