Crida

Amb aquesta crida convoquem a totes aquelles entitats que treballeu de manera col·laborativa per l’educació que us sumeu al repte d’aconseguir que cada infant i jove tingui l’oportunitat de construir el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions.

Qui es pot presentar a la crida?

Qualsevol iniciativa o projecte comunitari promogut per agents diversos (escoles, famílies, ONG, museus, biblioteques, centres de salut, entitats de lleure, entitats esportives, universitats…) que ofereixin experiències educatives valuoses que vulguin incrementar les oportunitats d’aprenentatge i desenvolupament dels infants i joves.

Per participar heu d’omplir el formulari que trobareu al següent enllaç. Aquest formulari ens ajudarà a entendre i valorar els aspectes clau de la vostra experiència.

D’entre tots els projectes presentats un jurat format per professionals de diferents disciplines i institucions triarà un màxim de 30 projectes. La Fundació Jaume Bofill oferirà als promotors d’aquestes 30 iniciatives participar en un procés únic de capacitació i mentoria amb la voluntat d’orientar els seus projectes cap una perspectiva d’Educació360, educació a temps complet. Per fer-ho comptarem amb experts i, especialment, amb el bagatge i experiència dels promotors de les iniciatives seleccionades. El termini de presentació d’experiències serà el 18 d’abril de 2018.

Per sumar-vos a aquest repte només cal que us animeu a repensar el vostre projecte educatiu comunitari perquè ofereixi més i millors oportunitats educatives per a tothom.

Voleu participar de la crida? No estareu sols. Us volem acompanyar durant aquesta aventura.

Descarregar

Per participar heu d’omplir el formulari que trobareu al següent enllaç. Aquest formulari ens ajudarà a entendre i valorar els aspectes clau de la vostra experiència.

La data límit per presentar el formulari és el 18 d’abril de 2018 a les 24:00h

Si teniu algun dubte o necessites més informació podeu contactar amb en Lluís Mas, responsable de la crida escrivint un missatge.

MATERIALS

Bases crida Comunitats Que eduquen

Material Co-poquer 360

Informe: Innovació Educativa Comunitària

Manual CO-PÒQUER EN 360º

VÍDEOS

Garantir la igualtat d’oportunitats

El capital social

La innovació col·laborativa

Objectius i principis dels projectes comunitaris

Personalitzar l’aprenentatge 2

Personalitzar l’aprenentatge 1

Garantir la igualtat d’oportunitats

Desenvolupar el potencial de la comunitat

Connectar el temps lectiu i no lectiu

Els reptes dels projectes comunitaris

El cor del treball col·laboratiu

Els beneficis dels projectes comunitaris

L’energia del treball col·laboratiu

Crida: Comunitats que eduquen

Vols estar al dia de les darreres novetats d'EDUCACIÓ360. Educació a temps complet?