Construïm solucions als reptes de l’Estiu Enriquit

Dimarts 11 de maig de 11:00h a 13:30h

La jornada Construïm solucions als reptes de l’Estiu Enriquit pretén que els participants generin conjuntament solucions als reptes d’estiu per tal d’assolir un objectiu comú: garantir que tot infant, jove i adolescent pugui viure d’un estiu ple d’oportunitats d’aprenentatge, de gaudi i socialització.

A partir de tres sales paral·leles dividides en dues franges horàries treballarem 6 reptes sobre l’estiu emmarcats ens els eixos d’equitat, connexió i educatiu per tal de poder donar resposta i abordar de forma integral les propostes d’estiu dels municipis participants.

Les sessions de treball comptaran amb la participació de referents i facilitadors que ajudaran a contextualitzar el repte i proposar unes primeres possibles solucions. A partir d’aquí, tindrà lloc un diàleg obert a partir de la participació de tothom per tal de construir plegats i concretar altres solucions.

Es tracta d’una jornada personalitzada, activa i col·laborativa que vol comptar amb la participació de regidors i tècnics d’ajuntaments, entitats del lleure i altres agents educatius dels municipis, per a què comparteixin i sumin coneixements, opinions i experiències per construir conjuntament.

El programa de la jornada és:

11:00 – 11:15: Benvinguda i presentació
11:15 – 12:15: 1a sessió de converses paral·leles

  • Eix connexió: Com definir una estratègia d’estiu coordinada entre tots els agents educatius
    del municipi?

  • Eix equitat: Com incrementar la participació dels joves i adolescents en l’oferta d’estiu?

  • Eix educatiu: Com impulsar un marc competencial compartit per a enriquir els aprenentatges?

12:15 – 13:15: 1a sessió de converses paral·leles

  • Eix connexió: Com involucrar als centres educatius perquè tinguin un rol actiu en l’oferta d’estiu?

  • Eix equitat: Com fer més inclusives les activitats d’estiu?

  • Eix educatiu: Com garantir la qualitat i l’avaluació de les activitats?

13:15 – 13:30: Cloenda i tancament

Per aquesta jornada comptarem amb la participació de: Rafa Homet (Ajuntament de Terrassa), Dolors Peñafiel (Ajuntament de Vilafranca), Francesc Arolas (Ajuntament de Granollers), Cristina Bernabé (Ajuntament de Barberà del Vallès), Àngels Cadena (Escola Mercè Rodoreda), Mireia Mas (Fundació Bofill), Miquel Àngel Essomba (Universitat Autònoma de Barcelona), Mercè Garet (Fundació Tot Raval), Alberto Esteban (IE Daniel Mangrané), Judit Blanco (Fundació Marianao), Núria Sabaté (Escola Marià Fortuny), Roser Majó (Escola Rocafonda), Laura Mencía (Educació 360) i molts altres.

T’hi esperem! Inscriu-te a la jornada, escull els reptes als quals vols participar i construeix!

Vols estar al dia de les darreres novetats d'EDUCACIÓ360. Educació a temps complet?