33 ens locals i 48 entitats formen ja part del projecte

23 Juliol 2018

adhesions_Educació_360
adhesions_Educació_360

Les adhesions que ha sumat l’ Aliança Educació 360, durant les darreres setmanes, tindran un impacte notable en el projecte. D’una banda, als onze municipis, que ja treballen en experiències pilot, s’hi han afegit una vintena nous ajuntaments que han decidit acordar, en sessió plenària o en junta de govern, passar a formar part de l’Aliança.

També noves entitats i xarxes d’entitats han decidit adherir-se per a iniciar o consolidar projectes d’Educació 360 als seus territoris. Es tracta de xarxes de centres educatius, mestres i professionals, moviments de lleure, xarxes d’infància i del tercer sector, xarxes d’entitats esportives, musicals, grups i centres de recerca, entitats i centres educatius.

La transversalitat de les temàtiques que treballen permetrà desenvolupar experiències en àmbits molt diversos. A més, la seva implicació és fonamental, ja que són una peça clau, tant pel coneixement del territori, com pel seu treball a la comunitat.

En total, 33 ens locals i 48 entitats s’han adherit ja formalment a l’Aliança Educació 360.

Compromisos

Amb la seva adhesió, els nous ens locals i entitats assumeixen el Manifest de l’Aliança i el Document de compromisos alhora que es comprometen a promoure projectes d’Educació 360 al seu municipi. A més, se’ls oferirà la possibilitat de contactar i conèixer, sobre el terreny, d’altres experiències i se’ls donarà accés a la informació i recursos de l’Aliança.

Si estàs interessat en formar part de l’Aliança…

Tothom hi està convidat, si vols conèixer l’Aliança i saber com pots incorporar l’Educació 360 al teu municipi, informa-te’n aquí. També pots sumar-t’hi ja.